I din värld

Under den senaste timmen har jag konstaterat två saker.

A)
Jag har fått en finne på läppen. Inte mitt på läppen utan precis på kanten där läppen börjar. Det gör väldigt ont och jag kan inte riktigt förstå att det är möjligt att få en finne på ett så märkligt ställe. Men man upphör visst aldrig över att förvånas över vart finnar väljer att placera sig.

B) Jag har länge varit medveten om att jag är en disneytönt. Men det är ta mig tusan värre än vad jag någonsin trott. Här sitter jag, Karolina Söderström 19 år gammal och tittar på Disneyklipp på Youtube hemma hos min pojkvän. Vad är det för fel på mig? (Det är nog en fråga jag egentligen inte vill ha svar på.)

I'll never forget

Igår var typ segaste dagen ever. Och jag har tyvärr en stark känsla av att den här dagen inte kommer bli mycket bättre. Min enda aktivitet som jag planerat in för gårdagen gick i stöpet, nämligen att övningsköra. Min dag bestod därför utav att fördriva tid framför datorn och tvn samt plocka lite och diska såklart. Fett ovärd dag med andra ord. Dock dök det upp ett litet glädjeämne, jag och Tobbe fick hem våran kamera som vi beställde i förra veckan. Alltid roligt med nya saker, speciellt lite mer tekniska sådana, det tar ju en stund att lära sig hur de fungerar så på det viset fördrev jag ytterligare en stund.

Hur som helst så ska jag försöka få ut någonting vettigt av den här dagen. För tillfället vet jag bara så mycket som att jag tänker åka hem till mig. Dock blir det inte förns i eftermiddag, så jag har en hel del tid att fördriva. Funderar lite smått på att ge mig ut på en promenad i det fina vädret, men jag är tyvärr lite rädd för att promenera ensam. Detta låter givetvis fånigt, men saken är den att när jag i förra veckan tog en promenad i min ensamhet resulterade det i att jag stötte ihop med en huggorm. Jag är livrädd för ormar, så att stöta på en huggorm mitt på vägen när jag var ute och traskade helt ensam var ingen hit direkt. Väldigt traumatiskt upplevelse. Yepp.


En sak som jag bara måste nämna är att om exakt en vecka sitter jag på planet på väg till Tunisien. Jag längtar sjukt mycket och har svårt att tänka på andra saker än resan. Är beredd att börja packa redan nu, men det känns som att det är lite väl tidigt. Dock tänker jag börja se över mina kläder, kanske är någonting som behöver tvättas eller strykas. Vem vet.


Ytterligare en sak som är värd att nämna är att det var rätt person som åkte ur Idol igår.

Hurray

Jag har nu fördrivit lite tid med att spana runt på Aftonbladets hemsida och till min stora glädje fanns det en artikel om Alexander som åkte ur Idol i sista gallringen. Jag blev lite små ledsen över det, men till min stora glädje har det nu artat sig så väl att han fått ett skivkontrakt. Jag säger bara hallelujah!


Det kallas nog för lycka

Det känns som att livet är på rätt väg nu. Visserligen har jag varit arbetslös i över en vecka nu, men jag låter inte det sänka mig. Inte än i alla fall. För första gången på mycket, mycket länge känns det som att livet faktiskt har någonting spännande att erbjuda. Det gäller bara för mig att se möjligheterna och ta de chanser som ges. Efter tre eländiga och smått olidliga år på gymnasiet känns det äntligen som att dagarna kan bli roliga och värdefulla. Det känns som att vardagen har något mer att erbjuda än ångest och missnöje. Så tillfreds som jag är med mitt liv nu har jag inte varit på länge, och det är en otroligt skön känsla.

Nu kan du få mig så lätt

Nu är det måndag och en ny vecka har därmed precis inletts. Men innan jag ger mig på den tänkte jag skriva lite om helgen som gått. För mig har detta varit den bästa helgen på länge, en riktig tio poängare med andra ord.

Fredagen inleddes med att Tobbe kom hem ifrån jobbet strax innan klockan fem. Han hoppade som vanligt in i duschen och när han var färdig bar det av mot ICA för att handla middag. Dessvärre kunde vi inte bestämma oss för vad vi ville äta för något, så det fick lov att bli pizza från Rays. Hur som helst åkte vi hem till mig och avnjöt vår middag, därefter hoppade jag in i duschen för att få fason på mitt eländiga hår. Tobbe höll mig som vanligt sällskap i badrummet och passade på att raka sig, helgen till ära. När vi båda var rena och fräscha kom Linus och Jessi. Vi pratade om lite allt möjligt innan vi påbörjade kvällens aktivitet, spela spel. Som vanligt ledde spelandet till många goda skratt och tiden rann iväg. Klockan hade sedan länge passerat midnatt när Linus och Jessi bestämde sig för att åka hem till sig. Jag och Tobbe satte uppe i ett par timmar till och hade djupodlade konverationer som dessvärre urartade till rena fyllosofier. När vi kröp till sängs vid klockan fyra var min vinbox skrämmande tom.

På lördagen vaknade jag strax efter klockan nio och tassade då ned i köket. Jag började duka fram fukost och när det var färdig gick jag och väckte Tobbe. Vi avnjöt en mysig frukost i lugn och ro, men så fort den var aklarad började jag som vanligt stressa runt. Klockan hade blivit över tio och vi skulle befinna oss hemma hos Tobbe klockan elva för att plocka potatis. Jag vimsade runt i klädkamaren och garderoben i hopp om att hitta någonting att ha på mig, under tiden satt Tobbe och fyllde i en stryktipskupong. Tillslut var vi färdiga med allt som skulle fixas, så vi styrde bilen till ICA. Tobbe insisterade nämligen på att lämna in sin stryktipskupong. Hur som helst kom vi hem till Tobbe kring kvart över elva och turligt nog var det fler än vi som var lite sena.

Dagen spenderades i potatislandet. Det var betydligt mysigare än vad det låter. Det grillades och dracks öl och whiskey och lektes på höbalar. Det finns massvis med saker att berätta om dagen i potatislandet, men jag har en känsla av att det inte kommer gå att återspegla det roliga och mysiga. Hur som helst kom vi tillbaks hem vid klockan fem och då hoppade jag och Tobbe in i duschen. Resten av kvällen spenderade vi i soffan. Vi kramades och åt mat och njöt av att ha tid med varandra. Dock blev det en väldigt tidig afton då vi båda var väldigt trötta.

På söndagen vaknade vi kring klockan nio och låg då kvar i sängen och kramades en bra stund innan vi gick upp för att äta frukost. Vi brottades och fjantade oss, men tillslut var jag så sjukt kissnödig att jag var så illa tvungen att lämna sängen. Vi avnjöt vår frukost framför tvn och när den var avklarad begav vi oss upp till Norrtälje för att fördriva några timmar på Knutby torg. Vi vandrade runt på Rusta, Jysk, Intersport och ÖB. Baksätet var fyllt med diverse prylar när vi nöjda åkte upp till Flygfyren. Dagens ärende på Flygfyren var att äntligen skaffa det fördömda kortet. Jag var barnsligt nöjd när vi fått vårat kort och därmed kunde börja scanna. Jag sprang runt och blippade medans Tobbe fick äran att packa ned allt i påsen.

Nöjda och glada kom vi hem. Tobbe slog sig ned i soffan med en påse chips och en tidning medan jag gav mig på diskberget. Resten av kvällen gick åt till att tramsa och busa samt titta på Shrek och Coyote Ugly. Nöjda och glada kröp vi till sängs vid halv elva tiden.

Ett hål i hjärtat

Nu har jag fördrivit tid med att titta på en hel drös fina hundarHundrondellen.se och herregud vad jag vill ha en. Jag har på något vis glömt bort hur otroligt mysigt det är att vara hundägare. Det har bara gått sju månader sedan jag tog farväl av Molle, men det känns som att det var evigheter sedan jag promenerade runt med honom. Det är verkligen en helt annan sak att promenera med en hund än utan, Molle gav alltid promenaderna en mening. Molle gav ioförsig det mesta en mening.

Här nedan publicerar jag en bild på den hund som jag blev mest förtjust i. Kanske beror det på att den har vissa likheter med Molle.


Man måste våga tro

Nu är det fredag och jag sitter som vanligt hemma hos Tobbe och degar. Klev ur sängen vid nio imorse och har än så länge hunnit med att se på ett avsnitt Top Model samt tre avsnitt Vänner. Känslan av total meninglöshet börjar långsamt komma krypandes, det suger ta mig fan att vara arbetslös. Jag känner mig sjukt ovärd. Hur som helst så försöker jag hålla mitt humör på topp ändå, och det går faktiskt väldigt bra. Det finns tillräckligt många glädjeämnen i mitt liv för att det dåliga inte ska lyckas ta överhanden.

Hur som helst så står helgen för dörren och det ska bli superskönt. Jag är väldigt taggad på utgång. Känns som att det borde vara en ganska bra helg att gå ut med tanke på att det var löning igår. Tyvärr tror jag inte att min käre boyfriend är lika taggad på krogen. Lär väl bli en myskväll hemma hos mig istället. Jag är ju ensam hemma, så det blir nog till att fixa fin middag och kanske dricka lite vin. Förutsatt att Tobbe handlar hem vin till mig då alltså. Kanske ringer efter lite sällskap om andan faller på. Vem vet.
 

En sak som är värd att nämna om Idol 2008 är att jag är grymt besviken på juryn. Vad i helvete tänkte dom när de inte skickade vidare Alexander? Det sved verkligen i mitt hjärta när de berättade att han inte gått vidare. Jävla, jävla bajsjury!

I can see it in your eyes

Gårdagen: Vid klockan tre begav jag mig upp till Norrtälje för att sätta in pengar på banken samt skaffa Ica kort. Jag hade släpat med min och Tobbes myntsamling och det visade sig att vi skramlat ihop 669 kronor i mynt. Det vägde en hel del kan jag berätta. Hur som helst gick det på ett kick att få in mynten på mitt konto, bara att ösa ned dem i en skål och knappa in kontonummret.

När jag var färdig på banken tog jag en liten vända på stan, men eftersom jag inte hade några pengar att spendera kändes det väldigt segt. Turligt nog dröjde det inte länge innan Tobbe slutat jobbet så vi möttes upp på parkeringen och åkte upp till Flygfyren. Något Ica kort blev det såklart inte eftersom jag glömt mitt leg hemma, så nu dröjer det väl ett par veckor till innan jag får prova på själv scanning. Hur som helst gick vi lös inne på Flygfyren och handlade mat så det räcker i flera, flera dagar. Som en liten bonus till oss själva köpte vi även en varsin bakelse som vi avnjöt framför Idol.

Resten av kvällen var rätt händelselös. Så fort vi kom hem satte jag igång med middagen. Jag hade bestämt mig för att laga en helt ny rätt, någon kycklinggryta med kokos och jordnötter. Den tog sjukt lång tid att göra, men det var värt det eftersom den var väldigt god. Vi avnjöt våra bakelser medans vi tittade på Idol, därefter hoppade jag in i duschen.


Idag: Jag vaknade kring halv nio imorse och gick då upp och gjorde frukost. Jag slog mig ned i soffan där jag avnjöt ett avsnitt Top Model samtidigt som jag sminkade mig. Vid klockan tio promenerade jag ned till bussen. Vädret var helt fantastiskt och jag njöt verkligen av varje sekund. Hur som helst kom jag fram till Norrtälje vid elva och gick då raka vägen till mitt gamla jobb. Pratade med chefen om lite ditt och datt och skrev på några papper. När jag var klar med det vandrade jag ut på stan. Började med en vända på Lindex, men de plagg jag ville ha fanns givetvis inte i rätt storlek, så jag fick gå därifrån tomhänt. Hur som helst gick jag in på HM och tröstade mig med ett nytt set underkläder som jag spanade in igår. Allting kändes genast mycket bättre så jag vandrade vidare till Apoteket. På Apoteket spårade jag som vanligt ur och köpte på tok för mycket saker. Framme vid kassan blev jag pålurad ett Apoteketkort som tydligen ska ge olika rabatter och sånt, expiditen trodde att jag skulle få användning för det. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag handlade för över 500 kronor.

Hur som helst åkte jag hem med 12.30 bussen och har sedan dess ägnat dagen åt att diska och dega framför tvn. Om en stund kommer Tobbe hem, men jag ska bli upphämtad av min far, för vi ska köra bil tillsammans. Med andra ord kommer det bli en sen middag för mig och Tobbe ikväll. Inte mig emot.

Livet är en dans på rosor

Nu är det alltså redan onsdag och jag sitter hemma hos Tobbe och degar. Klev ur sängen för ungefär två timmar sedan och har än så länge inte hunnit med någonting vettigt. Har mest slöat framför tvn, ätit frukost och tittat på Top Model säsong fyra. Nu funderar jag dock på att ta mig i kragen och göra någonting vettigt. Enda saken jag har planerad denna dag är att jag ska åka upp till Norrtälje i eftermiddag för att uträtta några ärenden. Bland annat ska jag och Tobbe äntligen skaffa vårat Ica kort så att vi kan börja med själv scaning. Med tanke på hur lättroad jag är kommer jag med största sannolikhet finna det väldigt underhållande.


Gårdagen bjöd inte på några direkta överaskningar. När Tobbe kom hem från jobbet slog vi oss ned på verandan med en varsinn kopp te. Vi pratade om hur våra respektive dagar varit och därefter vandrade vi runt lite i trädgården tills det var dags för middag. När vi ätit oss mätta var det dags för pappa och mig att köra lite bil igen. Tobbe orkade inte hänga kvar hemma hos mig så han begav sig hemmåt. Hur som helst så gick bilkörningen överlag rätt bra, även om jag fortfarande har en tendens att köra på tok för snabbt i korsningar. Hur som helst avslutades bilturen hemma hos Tobbe där jag tog mina saker och lämnade pappa ensam med bilen.


Väl hemma hos Tobbe tog vi en gemensam dusch, därefter slog vi oss ned framför tvn för att titta på Idol. Nör Idol var slut slog Tobbe igång "Vem kan slå Filip och Fredrik" och jag somnade som vanligt. Har seriöst inte lyckats se ett enda helt program än. Hur som helst kröp vi till sängs när programmet var slut och jag somnade på tre sekunder.



Här nedan publicerar jag en bild på den kamera som jag och Tobbe ska köpa.



Thank you for loving me

Denna dag: Har precis kommit hem från stora staden efter att ha spenderat hela långa dagen där. Åkte hemifrån med Tobbe imorse och pussade honom hejdå i Norrtälje. Jag vandrade hem till broder och gosade ner mig i soffan en stund. När klockan blivit en del vandrade jag ned mot busstationen. Jag köpte en drickyoghurt och hoppade nöjt ombord på 676an. Väl inne vid Danderyd var det dags för bussbyte och sedan var jag framme vid den plats där dagens intervju skulle äga rum. Jag hade ganska gott om tid så jag passade på att promenera en sväng i det vackra vädret.

När klockan väl blivit tio var det dags för intervjun. Det gick väl som man kunde för'vänta sig, jag skrattade och pratade på om allt och ingenting. Som vanligt svävade jag iväg från frågorna en aning, men jag tror ändå att det gick överlag ganska bra. Hur som helst var jag klar vid kvart i elva och begav mig då till Kista centrum. Jag strosade runt i några butiker, men tröttnade ganska snabbt eftersom jag inte hade några pengar att spendera. Jag köpte mig en fralla och ett Aftonblad och ringde därefter min far.

Det visade sig att min käre fader var på ett jobb i Kista så vi kom överens om att han skulle plocka upp mig. Så sagt och gjort, resten av eftermiddagen spenderade med fader. Han gjorde några små jobb sedan började vi fara hemmåt. Jag passade på att övningsköra, gick väldigt bra trots att jag hade klackar och körde Cittran. Grattis till mig.

Just nu: Sitter hemma och degar framför datorn. Känner mig pigg och trött på samma gång, mycket märkligt. Beträffande ikväll har jag inga direkta planer, ska nog försöka köra lite bil bara, därefter blir det nog till att njuta av ett avsnitt Idol. Funderar även på att beställa en nya digitalkamera från NetOnNet, skulle sitta ganska bra med en ny sådan. Fast först borde jag kanske skaffa pengar. Kanske.



Är du lika lycklig som du va?

Nu har jag slöstädat ett par timmar till och jag är inte färdig än. Det var betydligt mer disk än vad jag trodde från början, men nu är det inte så mycket kvar. Dock har jag redan fyllt diskstället tre gånger redan, så det är jävligt skönt att det börjar minska. Hur som helst så insåg jag precis att klockan börjat bli ganska mycket vilket innebär att Tobbe slutar jobbet ganska snart. Jag har en stark känsla av att jag inte kommer hinna städa färdigt idag, inte så passa noga som jag egentligen velat i alla fall. Men huvudsaken är att det ser någorlunda clean ut här, Tobbe är ju inte direkt den som lägger märke till om det är lite små stök.

Imorgon ska jag fara in till Kista för att gå på en intervju för ett arbete som låter rätt roligt. Jag känner mig rätt taggad, men är dock lite nervös över att inte hitta dit. Mitt lokalsinne är inte direkt det bästa, så jag kommer få räkna med en ordentlig felmarginal när jag planerar hur lång tid jag kommer behöva ha på mig. Hur som helst känns det bra att ha en sak planerad inför morgondagen, resten av veckans dagar är pinsamt tomma. 

Nåväl, nu ska jag förbereda degen till köttfärspajen som jag och Tobbe ska äta ikväll, därefter jag ska fortsätta städa och dagens sista aktivitet blir att åka hem till mig för att övningsköra med far. Känner mig egentligen inte speciellt taggad, men det är ju ett nödvändigt ont.  




Min snygga pojkvän chillar i Bjurs.
Vinterlängtan.

Livet är någonting vackert

Just nu: Har ägnat hela förmiddagen åt att slöstäda övervåningen. Det går sjukt långsamt men eftersom jag är arbetslös har jag inte direkt någon anledning att stressa. Huvudsaken är att det är rent och snyggt när Tobbe kommer hem ifrån jobbet. Funderar på om jag ska åka hem till mig ikväll så att jag kan köra lite bil med far, men jag är egentligen inte speciellt sugen på att sova hemma inatt. Hur som helst behöver jag inte bestämma mig än, klockan är ju bara tidig eftermiddag.

Övrigt: Jag känner mig rikigt lycklig och tillfreds med livet nu. Visserligen är jag lite bekymrad över att inte ha något jobb, men samtidigt känns det spännande för nu kan vad som helst hända. Nu är det jag som kan styra min framtid precis vart jag vill. Förutom detta ser jag fram emot resan till Tunisien såklart och därefter den stundande vintern. Jag längtar efter julen och allt som hör därtill och jag längtar till Bjurs. Sedan studenten har jag verkligen börjat se betydligt ljusare på tillvaron, jag känner mig så fri.



I dina ögon var det lättare att va

Nu har det gått år och dar sedan jag skrev någonting här och nog har det hänt en del saker alltid. Jag har bland annat slutat på mitt dötrista jobb, varit på två intervjuer, firat Tobbe som fyllt 20 år, haft Angie på besök över helgen samt vimsat runt i hela jävla Stockholm. Man kan alltså konstatera att förra veckan var ovanligt händelsrik för mig, vilket var uppiggande.

Nu är jag hur som helst arbetslös och sitter hemma hos Tobbe och degar. Har börjat städa upp efter lördagens fest, så jag är i alla fall sysselsatt. Ser ut som ett riktigt bombnedslag, men det är precis som det ska vara efter ett hejdundrandes kalas. För en stund sedan fick jag en positiv överaskning, jag ska nämligen på en jobbintervju imorgon. Känns lite små spännande såklart. Vore inte så lite skönt att ha ett jobb att gå till. Jag känner på mig att jag kommer bli sjukt förslappad om jag bara dräller runt hemma.



Notis: Två veckor kvar till Tunisien. Jag ska ta vara på varje dag som återstår, jag ska längta, längta, längta.

Försök se världen genom mina ögon.

Gårdagen: Det blev som sagt ingen utekväll, istället blev det en myskväll tillsammans med Niklas och Carro. Vi ägnade hela kvällen och natten åt att spela spel och dricka oss lite lagom berusade. Tiden flög som vanligt iväg och jag och Tobbe gick inte hem förns efter klockan fyra. Stackars Caroline skulle upp och jobba idag, så hon kröp till kojs en liten, liten stund innan oss andra. Hur som helst var det en väldigt trevlig och rolig afton. Att spela spel är en väldigt underskattad aktivitet.

Idag: Jag och Tobbe vaknade upp någon gång kring klockan elva imorse. Vi masade oss ut i vardagsrummet och åt frukost framför tvn. Eftersom vi missat Idol den här veckan passade vi på att se repriserna. Efter Idol somnade jag till på soffan medan Tobbe passade på att måla baren en sista gång. Nu är den helt jävla klar, eller ja så fort den torkat alltså. Hur som helst så spenderades hela förmiddagen och början på eftermiddagen i soffan. När klockan blivit tre kom mamma och hämtade mig och jag passade som vanligt på att övningsköra hem. Det som väntar mig nu är en date med Amanda. Jag hoppas innerligt på att det blir te, godis och givetvis Desperate Housewives.

Senare ikväll kommer Tobbe hit och då blir det självklart "Ensam mamma söker" följt av "Mord i sinnet". Imorgon är en det måndag och ny vecka. Känns rätt bra faktiskt, jag har ju bara fyra dagar kvar på mitt eländiga jobb. Därefter är jag arbetslös. Jävligt spännande. Verkligen. Nåväl, jag orkar inte stressa upp mig över det. Inte just nu.

Du är allt och lite till

Yes, nu är jag mörkhårig igen då. Håret är fortfarande väldigt blött, men jag tror nog att det blev bra. Känner mig så mycket mer jag i mörkare hår. Tobbe är för tilfället hemma hos mig och hämtar mitt vin, blir nämligen ingen utekväll. Jag sörjer dock inte det så speciellt mycket, tycker mest att det är skönt att ha lite tid att slappa och bara vara hemma. Eller ja, hemma hos Tobbe alltså.

Notis: Tobbe och jag konstaterade för ett tag sedan att vi har på tok för mycket skor i hallen. Jag har elva par och han har sju. Det är helt stört ta mig fan. Inte konstigt att hallen känns så trång och stökig jämt.

My sweet escape

Just nu: Är precis hemkommen ifrån jobbet. Känns jävligt nice att ha en ledig dag framför sig måste jag säga. Vad som sker ikväll återstår att se, men Tobbe håller tydligen på att planera någonting tillsammans med Niklas, så det blir eventuellt en kväll i Norrtälje. Först och främst ska jag i alla fall färga håret. Ska bli riktig brunett igen, mitt solblekta halvblonda hår får nu tacka för sig. Känns lite små läskigt att göra mig av med min nuvarande färg, för jag vet att jag inte kommer kunna återskapa den. Men jag vill ioförsig inte vara ljushårig nu till hösten så det spelar inte så överdrivet stor roll.

Övrigt: Baren börjar nu bli färdig. Tobbe har spenderat dagen med att måla den, så nu är den svart. Jag ser fram emot att få ställa iordning flaskor och glas och pyssla. Jag måste erkänna att jag är stolt över min händige pojkvän. En annan sak som jag kan passa på att nämna är att jag övningskörde till Norrtälje imorse. Det gick ganska bra, dock var jag lite väl avslappnad och slarvade därför en del, framför allt med att hålla hastigheterna. Men vad tusan, jag hade ju faktiskt bråttom.

Är du lika lycklig som du va?

Jag är så sjukt jävla slö för tillfället. Sitter i soffan och gör ingenting, och om jag ska vara helt ärlig har jag inte gjort någonting sedan jag kom hem från jobbet. Eller okey, jag körde lite bil med pappa, men det är också det mest produkiva jag gjort. Grattis till mig. Hur som helst sitter jag och försöker samla tillräckligt med ork för att masa mig ned i duschen. Hade egentligen planer på att städa mitt rum, men det finns inte en chans att jag pallar det ikväll. Är sjukt trött på att inte ha tid och ork att göra vettiga saker när jag kommer hem från jobbet.

Som det kanske märks så är mitt humör inte riktigt på topp idag. Jag försöker vara positiv men jag har inte tillräckligt med energi. Har egentligen väldigt mycket att se fram emot och glädjas åt, men jag känner mig ändå ganska likgiltig just nu. Skulle helst av allt vilja krypa till säng och sova, men jag vet dock att ju förr jag går och lägger mig desto snabbare kommer morgondagen och därmed arbete. Bajs.

Den gode och den onde

En liten lustig notis som är värd att nämna är en händelse som min käre far var med om idag. Det hela började som så att vi fått för oss att våran dator var trasig då den inte gick att få igång. En misstanke som vi hade var att åskan slagit ned i den, så pappa tog med sig datorn till affären för att lämna in den på lagning. Där visade det sig dock att det inte var något som helst fel på våran dator, det var bara batteriet som var så slut att datorn inte orkade fungera. Vi var alltså tvugna att ladda den innan vi satte igång den. Det spelade tydligen ingen roll att vi hade ström sladden i när vi försökte få igång den, för batteriet krävdes visst för att få igång den. Jävligt lyckat. Stackars far, killen i affären måste trott att han var helt slut.

En annan notis som är värd att nämna, men som inte är lika rolig är att jag slutat upp med att plugga körkortsteori. Det var efter att ha samtalat med Angie i förra veckan som hon upplyste mig om de nya reglerna som började gälla den första september. Tydligen måste man göra skrivningen senast två veckor innan man gör själva uppkörningen och jag är fan år ifrån själva uppkörningen, så därför lägger jag nu teorin på is ett tag framöver. Tänker fan inte plugga i onödan. Aldrig.

The best is yet to come

Just nu: Jag sitter hemma och njuter av att bara göra ingenting. Tobbe och pappa sitter och tittar på fotboll så jag passar på att vara lite för mig själv. Än så länge har denna vecka inte bjudit på någonting speciellt, bara det gamla vanliga. För mycket jobb och för lite tid över till allt annat. Just nu känns det som att jag håller på att bli sjuk, men jag hoppas verkligen att det inte är så eftersom jag inte har någon som helst möjlighet att vara hemma ifrån jobbet. Hur som helst så har jag lyckats klämma in lite bilkörning med pappa idag, vilket kändes nice. Jag blir alltid lite extra nöjd när jag lycka hinna med någonting vettigt förutom att jobba.

Övrigt: Har nu bara 7 dagar kvar på mitt sketna jobb, därefter är jag arbetslös. Känns skönt och jobbigt. Tanken på att vara arbetslös känns sjukt seg eftersom jag jobbat hela tiden sedan studenten. Har varit ledig typ tre veckor sammanlagt, så kommer kännas väldigt konstigt att ha så mycket dötid. Men jag måste dock erkänna att det ska bli jäkligt skönt att slippa mitt nuvarande jobb, det är så galet ostimulernade så det är sjukt. Har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv som jag haft de tre senaste veckorna. Dock blir det jävligt nice när lönen kommer in på kontot.

Annat som är värt att nämna är väl att Tobbes födelsedag närmar sig med stormsteg. Jag har nu full kontroll på hans present och kan därför ägna all tid åt att planera inför festen. Jag är en riktig fixare som bara älskar att få pyssla och fixa iordning inför saker. Jag har äntligen bestämt mig för vilken sorts tårta vi ska ha samt vilken mat som ska serveras. Herregud vilka framsteg. Tobbe är helt uppslukad av baren som han byggt och jag måste erkänna att jag förstår honom, för satan vad fint han har gjort. Jag är väldigt stolt över min händige pojkvän må jag säga.





Vackra vintern närmar sig med stormsteg.
Snart Bjurs igen.

Ren och skär lycka.

The best is yet to come

Nu är det alltså söndag och det innebär att ytterligare en vecka snart är till ända. Helgen som gått har varit väldigt mysig. I fredags tog jag som vanligt bussen hem efter jobbet och blev hämtad av Tobbe. Vi åkte hem till mig och började genast fixa med middagen. Vi avnjöt hamburgare och pommes framför tvn, dagen till ära hade vi fått hem filmen "Underbar och älskad av alla" och jag måste säga att jag tycker att den var bra. Vi kramades lite i soffan och vid elva var det dags att krypa till sängs.

Jag vaknade av att mitt alarm ringde några minuter i åtta. Jag masade mig ur sängen och gick ned i köket och åt frukost. Jag passade på att läsa expressens fredagsbilaga och tiden rann iväg. Innan jag visste ordet av hade klockan blivit nio och då var det dags för Tobbe att kliva upp ur sängen. Snäll som han är hade han gått med på att skjutsa mig till jobbet vilket jag uppskattade något enormt. Hade jag varit tvungen att ta bussen skulle jag behövt gå upp betydligt tidigare eftesom den gick kvart över åtta. Hur som helst så spenderade jag dagen på jobbet och vid tre var det äntligen dags för mig att stänga och njuta av helgen. Jag tog en runda in på H&M samt en liten snabbis på Lindex. Dessvärre hittade jag ingenting som föll mig i smaken, så jag promenerade upp till ICA. Jag köpte Aftonbladet och roade mig därför med att läsa den fram till det att bussen kom.

Väl hemma i Bergshamra mötte jag upp Tobbe vid ICA. Vi velade runt bland hyllorna och försökte komma på vad vi ville ha till middag. Efter mycket om och men fick det i alla fall bli ryggbiff med bakad potatis och vitlökssmör. Det var helt sinnessjukt gott, speciellt då jag hade haft sug efter vitlök hela dagen. Kvällen ägnade vi åt att dricka vin och bara umgås. Vi satt vid köksbordet och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi passade även på att ta en promenad i mörkret, vilket var väldigt mysigt. Kvällen avslutades med en gemensam dusch vilket var lika intressant som alltid. Duschen hemma hos mig är den minst i världen, det är trångt till och med för en människa.

Denna dag har vi ägnat åt att titta på repriserna av Idol samt till att leta svamp i skogen. Vi hittade några kantareller och såg en massa trattkantareller, men dom var på tok för små för att plockas.





4 veckor kvar sen är vi äntligen där.

The best is yet to come.

Jag sitter fortfarande på jobbet. Väntar ivrigt på att Tobbe ska komma och hälsa på mig. Tiden går så långsamt så jag frågade honom om han hade lust att komma förbi här en stund och turligt nog för mig hade han det. Ska bli trevligt med lite sällskap, tiden går så mycket fortare då. Och har jag riktig tur kanske min käre pojkvän har med sig en kopp te till mig. Men då ska jag ha riktigt, riktigt mycket tur. Nåväl, mer än halva dagen avklarad. Alltid något.

Onödig fakta

Jag har just upptäckt att man tydligen kan heta israel i förnamn. Satt och roade mig med att kolla namnsdagsnamn och den 20e december har alla som heter israel namnsdag. Intressant.

Solig fredag

Just nu: Sitter som vanligt på jobbet. Än så länge är humöret ganska bra, det är ju trots allt fredag. Ikväll ska jag unna mig att äta hamburgare till middag, är toksugen på det. Kvällen ska för övrigt spenderas hemma hos mig, förhoppningsvis framför tvn med en film från lovefilm. Ska bli riktigt skönt.

Ett hoppfullt inlägg.

Finaly: klockan har du äntligen passerat fem vilket innebär att jag är inne på min sista timme. Känns superskönt att få komma hem snart. Ska äta middag, köra lite bil och sedan bege mig hem till Tobbe, som just i detta nu snickrar på baren. Kvällen ska, precis som igår, spenderar framför idol. Jag är en riktig prakttönt, jag vet, men jag kan inte låta bli att glädjas åt alla bra program som börjar nu när hösten är kommen. Idol, ensam mamma söker, doobidoo och mycket, mycket annat sevärt.

Livets goda

Saker jag ser fram emot: Tobbes födelsedag samt födelsedagsfest, resan till tunisien, fixa körkort, skaffa ett fast heltidsjobb som gärna får vara någorluna stimulerande, min och Tobbes 3års dag och sist men inte minst ser jag fram emot december då jag får börja spela julmusik igen.

Torsdag och alldeles för långt kvar till helg.

Just nu: sitter på jobbet, precis som vanligt. Har än så länge lyckats fördriva förmiddagen med att måla naglarna, men nu är jag dock färdig med det. Överväger att bläddra lite i körkortsboken, inte för att jag är speciellt sugen på det, men det känns ju alltid bra att veta att man förvaltar sin tid väl. Tiden går ju som vanligt extremt långsamt och jag tror jag snart kommer bli helt galen av den här tristessen. Nåväl, tre timmar avklarade och fem kvar. Ska väl gå att fördriva tiden på något sätt.

Tillfreds

Nu sitter jag hemma i fotöljen och njuter utav att bara få vara hemma. Har precis ätit middag och väntar nu på att Idol ska dra igång. Funderar på att göra mig en kopp te och skära upp lite melon, men jag sitter så sjukt skönt, så det tar emot lite att flytta sig härifrån. Hur som helst så har jag tagit mig igenom ytterligare en idag vilket känns riktigt skönt. Nu är det bara två och en halv dag kvar tills jag får njuta utav helg och en välförtjänt sovmorgon.


Sjukt ostimulerad.

Den här dagen börjar långsamt närma sig slutet. Om lite drygt tre timmar får jag låsa för dagen och bege mig hemåt, ska bli så skönt. Har planer på att eventuellt köra lite, lite bil därefter blir det middag och sedan ska jag bänka mig framför premiären av idol. Kanske lyxar jag till det och köper med en melon hem, eller lite hallon. Skulle sitta ganska fint faktiskt. Hur som helst har jag ett par timmar kvar här så jag får väl försöka viga åt att bläddra vidare i körkortsboken. Jävligt kul. Verkligen.

Mycket man vill, lite man gör.

Nu har jag suttit och skumläst lite körkortsteori i drygt en timme, och herregud vad det är trist. Dock känner jag mig jävligt nöjd som faktiskt gör någonting vettigt utav all den dötid som det har jobbet medför. Jag sitter för tillfället och funderar på allt som jag vill och behöver, det är en hel del faktiskt. Jag behöver klippa och färga håret, vill bli mörk nu till hösten, dessutom behöver jag fylla på min garderob och jag skulle egentligen vilja ha ork att fixa mina naglar. Mycket man vill alltså.

The best is yet to come.

Nu sitter jag i vanlig ordning på jobbet och häckar. Försöker tänka positivt då det faktiskt redan är onsdag vilket innebär att helgen närmar sig. Igår fyllde min bror år så han bjöd på fika hemma hos sig. Jag gick dit direkt efter jobbet och mötte upp mor och far. När vi var "färdiga" hos bror tog jag tillfället i akt och övningskörde hem. Det gick väldigt bra, trots att jag var sjukt trött och dessutom hade mammas skor som är två storlekar större än mina. Väl hemma blev det mys i soffan därefter sängen.

Planer, alla dessa planer.

Nu är eftermiddagen kommen och än så länge har den här dagen varit överlag väldigt bra. Jag har fördrivit tiden med att fixa lite i butiken, pratat med trevliga kunder och läst en massa körkortsteori. Jag har nu satt upp ett mål för när teorin ska vara avklarad. Får väl se om jag lyckas med det, är ganska ont om tid. Men det vore fett skönt att bara ha själva körningen kvar. Apropå körning ska jag försöka få väg på ett par platta skor, för då blir det jag som kör hem från norrtälje ikväll.

Hallelujah

Jag överlevde måndagen och är nu tillbaks på jobbet för att möta ännu en dag. Än så länge har tiden flutit på rätt bra, men då har jag bara varit här i en timme. Jag sitter och tänker på hur avundsjuk jag är på amanda som åkte till grekland med sin pojkvän imorse. Dom bokade en sista minuten igår och åkte imorse. Underbart spontant. Själv har jag prick fem veckor kvar tills jag får sätta mig på planet med till tunisien. Som jag längtar. Nåväl, nu ska jag fortsätta fördriva tid. Kanske skyltar om eller nåt.

Ett försök till att vara positiv.

Jag sitter fortfarande på jobbet och häckar. Det är helt sjukt vad sista timmen går långsamt. Men om 15 minuter är måndagen äntligen avklarad och det känns givetvis jävligt nice.

A long, hard day.

Klockan tickar på, sakta men säkert och om inte allt för många timmar får jag sätta mig på bussen hem. Ska bli så skönt, jag vet att det är sjukt men jag älskar att åka buss. Jag tycker det är så avslappnande att skumpa fram. Enda fördelen med bil är att man inte behöver anpassa sig efter tidtabeller plus att man alltid tar sig precis dit man vill. Men jag är hur som helst väldigt tacksam över att sl finns.

En dans i månens ljus.

Nu är det återigen måndag och jag är tillbaks på jobbet efter en dags ledighet. Har haft en helt okey förmiddag, har hunnit med att läsa en hel del körkortsteori vilket är bra. Jag har just konstaterat att det bara är fem timmar kvar tills jag får stänga och gå hem, känns jävligt bra. Tobbe har planerat middag idag och han vägrar berätta vad. Jag tycker det är lite små lärkigt med tanke på hur kräsen jag är vad gäller mat. Men han sa att han var säker på att jag tyckte om det, så jag får väl lita på honom.

RSS 2.0