We belong together

Nu har jag precis kommit hem ifrån Gävle. Gårdagen var väldigt mysig, men mer om den skriver jag imorgon. Nu ska jag nämligen hoppa in i duschen så att jag är ren och mysig när Wallander börjar. Dessutom hoppas jag på att hinna läsa tidningen och göra te innan dess, men med tanke på att jag sällan dushar längre än tio minuter så borde jag hinna med god marginal.

Notis: Första advent, mysmysmys! Idag fick jag julklapp av mamma. Enda sedan jag och min bror var små så har första advent varit "lilla julafton" och än idag får vi ett varsitt paket av mamma. Tobbe tycker att detta är helt sjukt eftersom jag är 19 och min bror 22, jag däremot tycker bara att det är mysigt. Och imorgon är det första december och då får jag öppna första luckan i min chokladkalender. Jag är som ett barn. På riktigt. Pinsamt.

Jag tål inte att se er två tillsammans.

Fredag: Känner mig betydligt mer uppåt idag än igår. Visserligen är det inte så konsigt eftersom jag var så låg som jag kan vara igår. Hur som helst vet jag inte varför jag mår bättre idag, men det spelar ingen roll, huvudsaken är att jag faktiskt känner lite livsglädje igen. Jag klev ur sänge starx innan klockan nio imorse och har än så länge hunnit med att ta en dusch, måla naglarna, prata med pappa och samla ihop tillräckligt med tvätt för att fylla en maskin.

Tobbes mamma frågade mig nyss om jag börjat julpynta och hon blev minst sagt förvånad då jag svarade nej. Jag är ett riktigt julfreak, speciellt när det gäller julpynt och förra året började jag små pynta helgen innan första advent. Dessvärre uppskattade Tobbe inte det, därför håller jag mig lite i skinnet nu. Men det kanske inte vore en så dum idé att storstäda övervåningen och börja ta fram lite pynt nu.

Ska bege mig hem till mig en snabbis idag. Pappa ska plocka upp mig här när han kommer från jobbet. Då ska jag passa på att övningsköra lite eftersom det var evigheter sedan, därefter ska jag mysa ned mig i fotöljen hemma och dricka glögg och lyssna på julmusik. Nör jag myst färdigt ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig på adventsmiddagen imorgon vilket är betydligt lättare sagt än gjort.


Notis: Längtar sjukt mycket efter att få åka till Bjurs. Om allt går som planerat öppnar de backarna lagom till Lucia och då ska jag banne mig vara där. Det är sällan jag känner mig så levande som när jag får susa ned för backarna. Vad skulle vintern vara utan Bjurs egentligen?

Do they now it's christmas?

Just nu: Försöker pigga upp mig själv genom att tänka på julen och julklappar. Blir dock inte speciellt uppåt eftersom jag inte kan komma på vad jag ska köpa till folk. Har en liten idé vad gäller mamma och pappa, funderar lite smått på att köpa biljetter till någon teater eller musikal som de kan gå på tillsammans. Än så länge är "My fair lady" den som verkar mest intressant, eller eventuellt "Blommor av stål". Vad jag ska köpa i julklapp till min käre storebror har jag ingen aning om, han är nämligen galet kräsen. Han älskar kläder och smycken, men de ska vara väldigt speciella färger och märken och mönster så det blir nästan alltid fel. Eller för dyrt. Och Tobbe då, vad ska jag köpa till honom? Jag har ta mig tusan ingen aning. Han har som vanligt världens tristaste önskelista, typ ett täcke, en mössa och något mer tråkigt. Fan. Jag brukar alltid komma på bra saker att köpa till folk, saker som verkligen visar att jag lagt ned lite tanke bakom köpet.

Fuck: Snön håller nu på att töa bort. Sjukt värdelöst.


When will I be able to smile again?

Torsdag: Vaknade strax innan klockan nio och masade mig som vanligt ur sängen för att parkera mig i soffan. Tittade på Okänd Diagnos fram tills Top Model började, därefter blev det ett avsnitt Vänner innan jag stängde av tvn. Har försökt samla ork till att städa och sortera tvätt, men jag känner mig riktigt låg idag, både fysiskt och psykiskt. Har en stark känsla av att detta kommer bli en riktig skitdag. 


Tankar: Vad fan är grejen med att alla människor städigt frågar mig "Vad gör du hela dagarna?", "Hur får du tiden att gå?", "Är det inte långtråkigt?". Jag fattar inte att alla jävla människor måste fråga mig det. Jag är arbetslös och har ett meningslöst liv, ska det vara så jävla svårt att förstå? Måste folk ställa en massa frågor som ändå bara får mig att må sämre? Jag känner mig redan värdelös, utan att behöva svara på folks idiostiska frågor om vad jag gör hela dagarna och hur jag får tiden att gå. Det värsta av allt är ändå alla de som fäller komentarer i stil med "Jag skulle adrig klara av att bara gå hemma sådär". Snacka om att vilja trycka ned mig så mycket det bara går. Jag är inte hemma för att jag tycker att det är skönt eller roligt. Jag är hemma för att jag inte har något arbete att gå till. Dumma jävla idioter.

Den enda som verkligen älskar mig är du.

Onsdag: Vaknade av mitt alarm imorse och klev ur sängen strax efter klockan åtta. Slog mig som vanligt ned framför tvn och avnjöt några avsnitt Vänner medans jag åt lite frukost. När jag var mätt och belåten letade jag reda på sminkväskan och började ointresserat måla på mascara och lite rouge. Starx efter klockan tio begav jag mig ut i snön för att promenera ned till bussen. Jag hade räknat med att bussen skulle vara grymt försenad på grund av all snö, men jag hade väldigt fel för bussen kom i tid. Det brukar aldrig hända.

Jag kom upp till Norrtälje vid klockan elva och började då strosa runt lite på stan. Försökte verkligen komma på vad man kunde handla i julklapp till folk men jag lyckades inte komma på någonting tillräckligt bra så jag gav upp och vandrade iväg mot tandläkaren. Väl framme hos tandis visade det sig att jag inte hade några hål, grattis till mig. Jag är en sån person som alltid haft dåliga tänder.

När jag var klar hos tandläkaren begav jag mig till Café Pelikan för att belöna mig själv med en fika. Som vanligt drabbades jag av extrem beslutsångest då alla godsaker såg väldigt smaskiga ut. Men efter mycket om och men bestämde jag mig för en kopp te och en biskvi. På Pelikan spenderade jag sedan över två timmar. Jag läste en massa tidningar och pratade med Tobbes syster Fia som jobbar där. Smart som jag är valde jag platsen som är precis vid disken så jag kunde prata med henne så gott som hela tiden.

Jag åkte hem med Tobbe strax efter klockan fyra och sedan jag kom hem har jag lagat middag och suttit vid datorn. Tobbe har åkt tillbaks till Norrtälje för att spela innebandy så jag har en afton helt för mig själv. Känns helt okey. Ska se på Bonde söker fru, dricka te, diska, måla naglarna och städa om jag orkar.


Imorgon är det torsdag och jag har noll planer. Om jag inte orkar städa idag så får jag göra det imorgon, om inte annat kan jag fortsätta städa då för det är konstant stökigt här. Ganska lustigt faktiskt. Jag städar hela tiden men ändå är det alltid stökigt. Jag får inte ihop den ekvationen faktiskt.

Det är inte värt det.

Okey, nog för att jag älskar snö, tycker att det är jätte vackert och mysigt och roligt. Men nu får det faktiskt räcka, en meter är tillräckligt. Det känns dessutom väldigt drygt att det ska börja töa imorgon. När snön väl är här kan den väl få ligga kvar?!

Why do all good things come to an end?

Okey, nu börjar jag tröttna på min jävla dator. Det två senaste inläggen som jag knåpat ihop har försvunnit i samma stud som jag försökt publicera dem. De har inte ens sparats som utkast, utan försvunnit helt och hållet. Nu är jag alltså väldigt irriterad och tänker inte dela med mig av vad min mysig gårdag bjöd på. Jag tänker inte heller skriva om min hyllning till snön och julen. Bajs.

Livet gör verkligen allt för att jävlas med mig.

Det som gör ont kan inte nå mig nu.




Det är sinnessjukt mycket snö ute.
Och det fortsätter komma mer.




I'll stand by you.

Nu har helgen passerat och jag måste säga att den varit väldigt bra. Fredagen inleddes med att jag åkte upp till Norrtälje för att fixa lite saker och när jag var färdig slog jag mig ned på café Pelikan för att läsa Aftonbladet samt värma mig med en kopp te. Vid klockan ett var tidningen färdigläst och jag strosade runt på stan i väntan på att Tobbe skulle sluta jobbet vid halv två. Jag mötte upp honom vid "Åtellet" och vi började då vandra upp mot Bolaget. Dock var jag så stelfrusen att vi fick stanna till vid Pelikan för att ta en kopp te. När vi fikat färdigt vandrade Tobbe upp till Bolaget för att handla medans jag troget väntade utanför.

När vi var färdiga i Norrtälje åkte vi hem till mig för att hämta lite saker och åkte därefter hem till Tobbe. Jag hoppade direkt in i duschen och slog mig därefter ned i soffan för att sminka mig. När vi båda var färdigfixade tog vi oss ett varsitt glas vin/öl och passade på att mysa lite. Vid halv sju hoppade vi in i bilen och begav oss upp till Norrtälje. Vid klockan sju klev vi in på "G" och var då galet hungriga. Jag beställde in en utsökt biff och Tobbe tog kalvytterfilé. Maten var sjukt god och vi hade en supermysig kväll. Jag åt världens godaste cheesecake till efterrätt och drack en supersmaskig Irish Coffe.

Vid halv tio var jag så mätt som man möjligt kan bli så vi bestämde oss för att åka hem. Vi ringde Tobbes käre far eftersom han skulle hämta oss och medans vi väntade på att han skulle dyka upp passade vi på att strosa runt på Norrtäljes gator. Det var galet kallt men också galet skönt att få promenera lite efter maten. Hur som helst kom vi hem vid klockan tio och ringde då våra vänner för att meddela det. Några minuter efter att Tobbe avslutat samtalet kom Niklas, Carro, Matilda, Ante och Fredrik ned till oss. Vi spenderade kvällen med att dricka alkohol, röka, prata, spela spel och lyssna på musik. Kort sagt hade vi en väldigt trevlig afton. Vid klockan fem hade tröttheten gjort sig påmind och vi kröp till sängs för att sova.

På lördagen vaknade jag vid klockan elva och väckte då Tobbe. Vi åt frukost framför tvn och när vi var mätta och ordentligt vakna gav vi oss ut i snön. Vi promenerade ned till Largen där vi kastade snöbollar i vattnet, på träden och självklart på varandra. När vi kom tillbaks hem slog vi oss ned framför tvn för att titta på en film och jag blev supertrött. Hela eftermiddagen spenderades framför tvn och hela kvällen lika så. Vi tittade på "The Eye" och "Beck" och lite på filmen "Besatt".

Denna dag inleddes med att titta på reprisen av Idol, därefter blev det snöbollskrig med Tobbes syster Fia och hennes pojkvän Cribbe. En sak som är säker är att snö är lycka. Vid halv tre kom pappa och hämtade mig och när jag kom hem slog jag mig ned vid datorn för att ladda ned julmusik. Jag har nu en stadig samling julmusik å datorn som jag ska bränna ned på skiva imorgon. Yeah.

Kom nyss in från en promenad med pappa och nu är det utan tvekan dags för en kopp te. Förhoppningsvis kommer Tobbe hit snart och om han inte är för trött blir det Wallander ikväll.

Jag vet men jag kan inte.

Just i detta nu sitter jag och pysslar lite med mitt cv och det slog mig precis att jag inte har speciellt många, färska, bilder på mig själv då jag inte håller i en cigarett eller ett vinglas. Det är ju helt sjukt! På alla bilder som jag faktiskt ser ordentlig ut är jag fotad tillsammans med någon annan. De enda bilderna jag har på mig själv som är "fina" är tagna för typ tre år sedan. Jävligt lyckat.

Äntligen ser jag klart.

Nu är torsdagen kommen och jag måste faktiskt säga att jag känner mig ganska uppåt idag. Jag tror mitt relativt goda humör beror på den mysiga gårdagen, att det faktiskt är lite vitt ute samt att jag faktiskt har lite planer för morgondagen. Funderar på att förgylla dagen lite extra genom att gå ut och promenera med Nelly. Att promenera ensam är helt fantastiskt, förutsatt att man har en hund att ta med.

Imorgon är det fredag och det känns faktiskt bra. Ska bege mig upp till Norrtälje för att fixa och trixa med lite saker samt kanske börja julhandla så smått. Har redan nu planerat att ta 10.20 bussen in till Norrtälje för att då kunna åka hem med Tobbe när han slutar jobbet vid 13.30. Ska därefter bege mig hem till mor och far för att hämta kläder och sedan åka hem till Tobbe för att göra mig vacker inför kvällen. Det stundar nämligen middag i Norrtälje och därefter blir det eventuellt upp till Mobergs.


Igår var då alltså dagen kommen då jag och Tobbe varit tillsammans i exakt tre år. Vi firade det lite lagom med fantastik middag, vin, silverklänning, massvis med levande ljus, en romantisk film, jordgubbar, Irish coffe, en fotobok och 12 enorma röda rosor.

Det kallas tvivel.

Okey, tisdagen är kommen och det känns väl sådär lagom spännande. Ännu en dag att fördriva med värdelösa sysslor. Hurra! Har än så länge spenderat dagen med att städa köket. Har diskat, dammat och städat ur några av alla skåp. Känner mig inte det minsta nöjd, men det känns i alla fall bättre att jaga damm än att dega framför tvn. Vad som står på schemat för eftermiddagen och kvällen är att jag ska bege mig hemmåt. Ska övningsköra lite med far, hämta lite kläder samt en flaska vin, äta middag och därefter återvända hit. Fullspäckad eftermiddag. Verkligen.

En liten notis som är värd att nämna är att det är den 19e november imorgon, vilket innebär att jag och Tobbe varit tillsammans i tre år. Respekt säger jag bara!

När blir jag lycklig igen?

Allright, nu är jag så sjukt trött på att känna mig som den mest överflödiga och meningslösa personen i denna värld. Jag är så trött på att hela tiden hoppas på att livet ska bli bättre, att jag kommer bli lyckligare snart. Under hela gymnasietiden väntade jag på studenten, för varje skoldag var en ren pina och jag trodde inte att livet kunde kännas mer hopplöst än vad det gjorde då. Tji fick jag. Jag mår nu alltså sämre än vad jag, under tre långa år, trodde var möjligt. När är det dags för mig att få bli lycklig egentligen? Jag kräver inte speciellt mycket, ett jobb och lite pengar typ. Låter löjligt simpelt, I know. Tyvärr är det inte så jävla enkelt som folk får det att låta och det är just det som gör mig så förbannad. Det värsta av allt är att min dåliga sinnesstämning påverkar så mycket. Jag orkar inte träffa mina vänner för jag det sista jag vill är att prata om mig och mitt liv och jag vill inte heller prata med Tobbe om detta, vilket gör saker och ting ganska knepigt. Jag håller på att kväva mig själv känns det som.


En tacksamhetstanke skänker jag dock till min älskade far som betalat mitt säsongsliftkort i Bjurs. Nu längtar jag bara efter snö, sen är det jag som flyr upp dit. Problemen känns aldrig lika stora och allvarliga i Bjurs. Tack far för att du räddat min vinter. Jag lovar att betala tillbaks den dagen jag har råd.

Jag undrar vad det är jag egentligen söker.

Ny vecka påbörjad och jag jublar verkligen över det. Eller inte. Hur som helst har helgen som just gått varit överlag ganska bra. Fredagen inleddes med att jag och Tobbe åkte hem till mig. Vi lagade middag och kollade givetivs på Idol. Efter Idol ägnade vi kvällen åt att dricka vin/öl, lyssna på musik och prata. Jag avslutade kvällen med en dusch medans Tobbe bäddade rent i sängen. Klockan var kring ett då vi kröp ned bland de rena och slätstrukna lakanen.

Lördagen inleddes med frukost framför tvn. Vi tittade på två avsnitt av serien "How I met you're mother". Visade sig vara en ganska underhållande serie. Vid halv elva zappade vi över till Disney Chanel där vi hittade en film med lagom hög humornivå. Vi degade därmed framför tvn fram tills filmen var slut, alltså fram till klockan ett ungefär. Då känder vi att det var dags att hitta på någonting, så vi bestämde oss för att åka upp till Norrtälje och strosa runt lite. Vi vandrade runt, från lilla torget ned till hamnen upp till stora torget och så runt igen typ. När vi kände att vi sett tillräckligt med folk och prylar så åkte vi upp till Flygfyren för att handla mat. Innan vi började handla slog vi oss ned på Flygfyrens fik för att äta lite lunch. Jag åt en kycklingfoccacia och blev på tok för mätt. Precis som vanligt. När vi var färdiga på Flygfyren åkte vi ut till Länna kyrka där jag tände ett ljus på mormor och morfars grav, kände mig därmed som en god människa.
När vi tillslut kom hem la jag mig på soffan för att läsa tidningen medans Tobbe tittade på fotboll. Jag somnade och vaknade inte förns efter klockan sex då Tobbe var i full färd med att förbereda middagen. Jag var givetvis inte sen med att hjälpa till, eller snarare ta över. Hur som helst avnjöt vi vår middag framför Madagaskar. Resten av aftonen gick åt till att titta på två Beck-filmer.

I går vaknade jag första gången vid klockan åtta och låg därefter och halvsov fram tills klockan tio. Då vandrade jag ned för att släppa in katten och fixa lite i köket innan jag återvände till mitt rum för att väcka min skönsovande pojkvän. Vi avnjöt även denna frukost framför tvn. Vid halv tolv tiden kom min bror hem för att fixa lite med båten, men innan han började med det tog han tillfället i akt att titta på Idol. Hur som helst gick söndagen mest åt till att göra ingenting. Vi tog en promenad, busade lite och tittade på tv. En ganska seg dag med andra ord.


Just nu: Klev ur sängen strax innan klockan nio imorse. Spenderade en stund framför tvn innan jag gav mig på diskberget som byggts upp här hemma. Är fortfarande inte riktigt klar med det, men eftersom jag inte orkade torka disken så får jag helt enkelt vänta på att den självtorkar i diskstället. Kan ju inte fortsätta diska förns stället är tomt och kan fyllas på igen. Mina övriga mål för denna dag är att städa övervåningen samt sätta igång en tvättmaskin. Tobbe har som vanligt samlat på sig för mycket tvätt och snart är han igång med två tvättkorgar igen.

Mitt liv är ju bara så meningsfullt.

I'm so happy, happy, happy.

Allright, nu är fredagen kommen vilket innebär helg. Jag känner ingenting inför det faktumet eftersom jag är arbetslös och därmed lever ett totalt meninglöst liv. Det enda som gör helgerna speciella är att alla andra, alltså de med meningsfulla liv, är ledig och därför har tid att umgås. Tyvärr vill alla arbetande männsikor hitta på roliga saker på helgerna, ta vara på ledigheten så att säga. Anledningen till att jag skriver tyvärr är att jag är på tok för fattig för att kunna hitta på någonting roligt. Med andra ord suger livet jävligt hårt just nu. Bajs.

Detta inlägg blev ju inte precis sådär positivt och roligt som fredagsinlägg förväntas vara, men jag det är svårt att vara positiv när man inte har någonting att glädjas åt. Eller okey, jag är ju ung och frisk. Woho.

Du finns hos mig

För några minuter sedan var jag nere och hämtade posten, och precis som jag hoppats på hade jag fått hem min beställning från extrafilm. Dock blev det vissa komplikationer när jag skulle få upp paketet ur brevlådan. Paketet var för stort. Hur brevbäraren fått ner paketet i lådan är för mig en jävligt stor gåta, för det var verkligen med nöd och näppe som jag lyckades slita upp paketet. Paketet var helt trasigt när jag väl lyckades få upp det, men jag var ändå nöjd för brevlådan satt i alla fall kvar på ställningen. Jag blev en nagel fattigare på kuppen, men det var det värt. Jag menar, det är ett riktigt glädjemoment att få paket med posten.

Well, just nu sitter jag i alla fall och tittar på en massa dåliga barnprogram på Disney Chanel. Vad fan har hänt med alla bra Disney serier, typ Nalle Puh, Darking Duck, Räddningspatrullen och Luftens hjältar?! Det enda dom visar nu är en massa skit, typ Brandy och herr Morris och någonting om en pojke som är en drake, American Dragon tror jag det heter. Nåväl, man får nöja sig med vad som finns.

När livet var enkelt

Okey, nu är det torsdag och det innebär att ytterligare en vecka snart gått. Jag känner mig galet nere och oinspirerad och låter därför detta inlägg bestå av bilder från förr. Kanske kan mina favoritbilder pigga upp mig.



 













 

And I'm still looking for my happy ending.



 


Jag kan klara mig själv, men jag vill inte det.

Nu är ännu en måndag kommen vilket innebär att det är dags att traggla sig igenom en ny vecka. Än så länge har denna dag varit ganska mysig, mycket tackvare att pappa varit ledig från jobbet. Vi inledde dagen med att titta på Rix MoronZoo, därefter försvann pappa ut för att pyssla med båten medan jag tittade vidare på tv. När klockan blivit tio hoppade jag in i duschen och passade därefter på att äta lite frukost.

När pappa var färdig med båten begav vi oss upp till Norrtälje. Jag övningskörde och det gick som det brukar, bortsett att jag fick ett motorstopp precis vid ett rödlyse i Norrtälje. Jag har banne mig inte fått ett enda motorstopp på evigheter, men tydligen var det dags igen. Bajs. Hur som helst strosade vi runt lite, pappa uträttade lite ärenden och jag vimsade mest bara runt. När vi kände oss färdiga slog vi oss ned på Roni för att äta lite lunch. Pappa tog såklart pizza, men jag som fortfarande hade ångest efter lördagens pizza nöjde mig med en sallad.

Proppmätta började vi åka hemmåt och vi hann knappt komma genom ytterdörren innan regnet började ösa ned. Så sedan vi kom hem har vi mest suttit framför datorn och tittat på olika spabad, som pappa fått för sig att han vill ha. Jag hållet givetvis tummarna för det vore ju verkligen inte dumt med en stor bubbelkopp på tomten.

Well, vad eftermiddagen har att erbjuda återstår att se, men kvällen kommer med största säkerhet spenderas hemma hos Tobbe. Vi har fått hem en ny film från Lovefilm, så det lär i alla fall bli till att titta på den.





Myssöndag - Wira bruk
Kärlek, på riktigt.

Med vin i kroppen finns det mycket att säga

Nu har ännu en helg passerat, och den här helgen bjöd på en händelsrik fredagkväll, en seg lördag och en långsam söndag. Eftersom fredagen var den mest intressanta dagen väljer jag att lägga fokus på den i detta inlägg.

Fredagen var alltså tillägnad chillkrök hemma hos Tobbe. Jag började dricka vin redan klockan fem vilket inte var så vettigt då de första av våra gäster anlände efter klockan åtta. Jag var kort sagt redan lullig när vännerna började trilla in. Hur som helst flödade alkoholen, i alla fall för några av oss. Linus, Jessi och Jonte hade av olika själ bestämt sig för att inte dricka och Amanda skulle bara dricka lite grann. Tobbe hade tidigare under kvällen sagt att han bara skulle hålla sig till öl, dessvärre gick hans plan i stöpet väldsigt tidigt. Min kära boyfriend drog i sig nästan en hel flaska Jäger och var kalasfull redan vid halv elva. När Jägern var slut gick geniet över till whiskey. Smart drag. Hur som helst höll han sig vaken fram tills småtimmarna.

Jag var apfull och fyllepratade med alla som var villiga att lyssna. Tidsuppfattningen försvann någon gång kring klockan två på natten och det enda jag vet var att jag och Fredrik var sist uppe Vi satt i köket och svamlade om en massa menlösa saker. När klockan blivit sju kände vi att det var dags att ge upp och inse att det var dags att gå och sova.


Fredagen i bilder






Bild 1: Min alltid lika snygga pojkvän. Bild 2: Söta Carro och Annie, gör sig bra på bild tillsammans. Bild 3: Jonathan klär av sig för ovanlighetens skull och Niklas är inte sen med att filma händelsen.




Bild 1: Jag och syskonen Karlsson. Bild 2: En lycklig jag och en kärleksfull Fredrik. Bild 3: Talar egentligen för sig själv. Kvällens drinktips kort sagt. Bild 4: De vackra och glada flickora Amanda, Fia och Carro.




Bild 1: Jag och bästaste Amanda. Finaste vännen. Bild 2: Jag och Niklas. Jag bjuder på världens fyllesmile. Bild 3: Niklas och Annie är fyllelyckliga.



Att det var en ladies night var det egentlige inget snack om. Vi dominerade totalt. Yeah.



Det blir aldrig som man tänkt sig

Just nu: Sitter hemma hos mor och far och degar. Har precis duschat och väntar nu på att Tobbe ska dyka upp så att vi kan bege oss hem till honom. Ikväll blir det nog chillkväll/krök på övervåningen, blir nog trevligt. Tyvärr känner jag mig lite små hängig idag, tung i huvudet och förkyld. Men förhoppningsvis glömmer jag bort det så fort jag fått i mig lite vin. Vin brukar hjälpa mot det mesta.

Har gått igenom min garderob i hopp om att hitta någonting att ha på mig ikväll, någonting som inte är för uppklätt men som ändå är snäppet vassare än mjukisbyxor. Dock har det visat sig att mitt klädutbud är pinsamt jävla tunt. Det enda som hänger och dinglar i garderoben är sommarklänningar och en massa vita sommartoppar. Bajs. Kanske helt enkelt får köra på det jag har på mig nu. Mjukisbyxor, en urtvättad t-shirt som är på tok för tight och mammas fleece. Inte så dumt egentligen.




It's a fool's game

Okey, jag kan nu konstatera det pinsamma faktum att jag har lätt träningsvärk i mina ben efter gårdagen promenad. Detta känns inte okey, jag har världens sämsta kondition och det står jag för, men mina ben är fan de promenadvilligaste som finns. Jag kan gå i princip hur långt som helst utan att bli trött i benen, igår var inget undantag. Jag var inte det minsta trött i benen när jag kom hem, så hur fan kan jag ha träningsvärk?

Well, right now sitter jag och trixar lite med datorn. Ska försöka färdigställa mitt lilla fotoprojekt, måste skicka efter det snart om jag ska hinna få hem det i tid. Tyvärr är jag fortfarande inte riktigt nöjd, men jag har dessvärre inga fler bilder att arbeta med. Nåväl, jag har gjort det bästa jag kunnat och det är väl huvudsaken. Jag är ju nöjd med de första 15 sidorna i alla fall. Alltid något.

Är egentligen sugen på att ta en promenad i det vackra vädret, men tyvärr tillåter inte mina fötter det. Blåsorna under mina fötter och på mina tår gör sjukt ont, speciellt då jag stoppar ner fötterna i ett par skor. Därför gör jag nog klokast i att låta bli. Tråkigt men nödvändigt.




Vad som hänt

Okey, nu har det gått ett par dagar sedan jag senast skrev någonting här och eftersom jag känner mig pigg och glad idag tänker jag faktiskt berätta lite om vad jag roat mig med den senaste tiden. Egentligen inte speciellt mycket, men det finns i alla fall lite att nämna om var dag.

Fredag: Spenderades hemma tillsammans med mamma och pappa. Vi åt tacos och tittade på Idol. När Idol var slut hittade pappa och jag en b-skräckis som vi tittade på. Dessvärre blev jag för trött och kröp till sängs vid elva. Efter en liten stund kom min käre pojkvän tassandes, det visade sig att det blev en tidig öldrickar kväll.

Lördag: Jag vaknade kring halv tio och gick ned till mamma och pappa. Jag la mig i fotändan på deras säng och pratade fram tills klockan blivit så pass mycket att det var dags för mig att hoppa in i duschen. När jag var ren och fin gick jag upp till mitt rum och väkte Tobbe som fortfarande sov. Vi åt frukost och hade det allmänt mysigt och därefter var det dags för mig och Tobbe att gör oss klara för att åka och gratta Maria som fyllt år. Jag hade världens kläddilemma och det tog seriöst en halvtimme för mig att välja tröja. Pinsamt.

Vi var hos Maria fram till klockan halv fyra. Då begav vi oss till Flygfyren för att handla mat. Som vanligt blev det ett himla projekt att komma fram till vad vi ville äta till middag, men efter mycket om och men bestämde vi oss för att det fick bli koteletter och potatis.

Kvällen gick åt till att dricka vin/öl och prata om svunna tider. Vi pratade om våra första kärlekar och första kyssen. Om hur allting var så spännande förr i tiden, allt ifrån att dansa tryckare till att leka sanning och konsekvens. Vi disskuterade även hur sjutton man uppfostrar en tonåring på ett bra sätt, verkar omöjligt.

Söndag: Vi vaknade någon gång kring tio och avnjöt vår frukost framför tvn. Vi tittade på Djävulen bär Prada och hade det allmänt mysigt. När filmen var slut slog vi över till Idol. Eftersom det var schlagerafton var jag väldigt villig att se reprisen också. Vi degade framför tvn fram tll klockan ett, då kände jag att det fick vara nog. Efter en kort disskussion stod det klart att vi skulle åka till Wira bruk för att dricka te och njuta av det vackra vädret.

Vi satt ute i solen och drack vårt te, tyvärr blev det lite väl kallt om fossingarna efter ett tag, så vi fick bege oss hem igen. Vi återvände till soffan och degandet. Jag läste Aftonbladet medans Tobbe spelade tv-spel.

Måndag: Hela dagen ägnades åt att städa övervåningen. Jag dammsög, moppade och dammade. Vid klockan fyra kände jag att det fick räcka med städning så jag gick ut och satte mig på trappen för att ringa Amanda. Vi pratade om allt och ingenting och när vi lade på kände jag mig väldigt glad inombords.

Resten av kvällen gick åt till att laga middag, promenera med Tobbe och Nelly samt titta på tv.

Tisdag: Jag vaknade upp med en stor längtan att göra någonting. Efter en stunds fundering slogs jag av tanken att jag kunde promenera. Hem till mig. En promenad på över en mil. Idén blev verklighet och jag var på väg. Promenaden började väldigt bra, tyvärr började jag få väldigt ont i mina lilltår efter bara några få kilometrar. Efter en snabbkoll insåg jag att jag hade fått enorma blåsor på båda tårna. Den ena blåsan var, på fullaste allvar, lika stor som själva tån.
 
När jag väl kom hem spenderade jag resten av dagen framför tvn. Passade på att övningskör lite med pappa på kvällen, därefter slog jag mig ned i soffan för att titta på Notting Hill med Tobbe.

RSS 2.0