I have faith

Nu har jag spenderat ett par härliga timmar ute i solskenet. Jag har legat ute på balkongen och lyssnat på p3(!?). Jag som alltid avskyrt P3 har nu legat och lyssnat på det i flera timmar. Måste ovilligt erkänna att de är ganska underhållande. Lyssnade på bland annat P3 populär, där de avgjorde om ny låter skulle bli flipp eller flopp. Adam Tensta var med i juryn och han var riktigt underhållande.

Nåväl, nu ska jag återvända till min filt. Funderar på att låta ryggen få möta solen. Ser riktigt löjlig ut, brun på framsidan men vintervit på baksidan. Känns som att det måste bli ändrig på det.

Se dig för

Äntligen är fredagen kommen och jag är ledig från skolan. Sitter nedslagen i soffan och försöker komma igång med pluggandet. Har bestämt mig för att inte släppa ut mig själv i det vackra vädret förns jag pluggat, så det känns som att det är lika bra att komma igång.

Vad beträffande helgen så finns det inga direkta planer. Hoppas på vackert väder, det är ungefär allt. Funderar på att eventuellt ringa far för att kolla om han ska bege sig ut med båten, för i så val vore det nog inte hel fel att haka på. Men om så inte är fallet nöjer jag mig med att umgås med Tobbe och lapa sol så att man blir lite brun. Studentklänningen är inte lika snygg om jag är likblek.

Walk with me

Just nu sitter jag i skolan och pluggar gamla goda restuppgifter. Den här dagen har varit jäkligt produktiv. Jag inledde morgonen med ett prov i turism som gick relativt bra, därefter blev det lite restuppifter följt av lunch. När jag var mätt och belåten var det dags för en varudemonstration som skulle gjorts i ettan, jag avverkade den snabbt så nu är det gamla igt ett minne blott.

I kväll ska jag hem på middag hos Cassandra. Hon fyllde 19 igår, så om någon timme ska jag masa mig ned på stan för att handla en blombukett och någon liten present. Funderar på nagellack eller något likanande. Men innan det blir dags för shopping ska jag plugga lite, lite till så att jag kan avsluta kvällen i soffan med älsk. Vi ska se på Beck ikväll.

Idag är en mycket bättre dag än igår för nu känns det som att jag är på rätt väg.

Vem vill du vara?

Nu har jag tagit en lång varm dusch, i hopp om att pigga upp mig själv. Tyvärr blev jag inte ett dugg gladare, känner mig fortfarande allmänt nedstämd. I duschen funderade jag mycket kring varför jag inte känner mig lycklig, men som vanligt ledde det ingen vart. Kanske kan jag se klarare på saker och ting efter studenten.

Nu måste jag lyckas hitta någon menlös pryl att prata om imorgon då jag ska ha en varudemonstration i Bransch och produktkunskap. Precis som mycket annat är det en rest från ettan.

Det finns så mycket mer

Eftermiddagen spenderades i skolan där jag satt och pratade med Morgan, min lärare i Svenska C. Vi pratade om mig, om mitt liv och min gymnasietid. Det kändes jätte bra, Morgan är den första som verkligen förstått, trots att jag inte berättade så värst mycket. När jag gick ifrån Roden kände jag mig lättad, men samtidigt alldeles slut.

Vid klockan fyra mötte kah upp Tobbe och vi åkte till Flygfyren för att handla mat. Jag var på riktigt uselt humör och gick mest runt och tjurade. Innan vi åkte hem hit tog vi en sväng förbi mor och far för att hämta upp en film. Kvällens middag bestod av grillade hamburgare, vilket fick mig på lite bättre humör.

Nu sitter jag vid köksbordet och försöker samla ork nog för att plugga lite. Tobbe har kvalitetstid med Niklas, så för dem är det tv-spel som gäller hela kvällen.

Solen skiner för mig

Just nu sitter jag hemma hos Tobbe och har skrivit färdigt en religionsuppgift. Dessvärre kommer jag missa själva religionslektionen i eftermiddag eftersom jag försov mig och därmed missade bussen. Observera att jag skrev att lektionen är i eftermiddag, sisådär vid klockan ett ungefär, men så som bussarna går här kommer jag inte hinna in till dess. Jag ska dock ändå masa mig in till Norrtälje med bussen som går 13.20 härifrån. Ska äntligen bli av med en redovisning i Svenska C som jag skjutit på i en evighet. Känns skönt att få bort den tillslut.

Nu tänker jag hur som helst ge upp pluggandet för en stund. Tänker istället leta efter lite skolkläder samt sminka mig lite, så att jag därefter kan känna mig klar. Tiden fram till bussen går ska sedan spenderas ute på balkongen där jag ska njuta av det fantastiska vädret.

Im looking for the sun

Sedan mitt senaste blogg inlägg har jag otippat nog hunnit med en hel del. Till att börja med degade jag bara bort ett par timmar framför tvn, drack te och gjorde mitt bästa för att kurera mig. När klockan blivit ett var jag klädd och sminkad och började cykla mot bussen. Som vanligt var jag ute i pinsamt god tid och fick därför vänta på bussen i 15 minuter. Men avskyr man att känna sig jäktad så gör man, dessutom finns det alltid utrymme för oförutsedda dröjsmål om man gör som jag.

Väl inne i Norrälje vandrade jag upp till skolan för att redovisa mitt projektarbete. Jag klev in på handel cirka 40 minuter innan det var dags och passade därför på att ändra hela min presentation. När det slutligen var dags för att redovisa visade det sig att jag tydligen skulle göra det inför alla ettorna, vilket jag fann lite små jobbigt eftersom det bara var jag och en annan som skulle redovisa för dem. Men att banga ur är inte riktigt min grej, så jag började som vanligt pladdra på ordentligt. Gled som alltid ofrån ämnet, men jag tror nog att det gick bra ändå.

När min redovisning var över vandrade jag upp till Blomsterlandet för att få mitt sista APU-betyg. Som jag skulle fått för ganska precis ett år sedan. Nu kan jag äntligen få tyst på lärarna som ständigt jagar mig för att få in det där satans omdömet. När pappret var påskrivet hade klockan nästan blivit fyra vilket innebar att Tobbe slutade jobbet. Jag mötte upp honom utanför hans arbetsplats, därefter tog vi en sväng på stan. Jag inhandlade äntligen en studentklänning och jag är sjukt nöjd. Det är lite Marilyn Monroe känsla över den. Nu behöver jag bara ett par passande skor och jag vet exakt hur jag vill att de ska se ut. Känns riktigt bra, trodde aldrig att jag skulle hitta en klänning som skulle kännas så otroligt rätt. Är lite sugen på att lägga ut en bild på den. Men kanske ska man vänta till studenten.

Sedan jag kom hem har jag tittat på två avsnitt Desperate Housewives och ätit middag, det är ungefär allt. Pappa och Tobbe sitter nere i "rummet" och glor på tv. Ska tydlgen vara fotboll på tv ikväll så jag lär inte se så mycket av min käre pojkvän.

Bjuder på en förtjusande bild på min katt.


image322

Vart finner man ork?

Idag är jag hemma från skolan. Vaknade imorse och kände mig mer död än levande, mina bihålor strejkar odentligt och jag har starka feberkänningar. Ska dock masa mig in till skolan till klockan två eftersom det är sista tillfället att redovisa 100 poängsprojektet. Eftersom jag bor i skogen kommer jag bli så illa tvungen att cykla till bussen. I vanliga fall tycker jag om att både gå och cykla, men inte när jag är sjuk. Men jag har inte så mycket till val. Turligt nog är det i princip bara nedförsbackar och raksträckor till bussen. Men jag tänker fan inte cykla hem. Aldrig i livet.

Gårdagens pluggande gick som vanligt åt skogen. När Tobbe kom hit blev det filmtittande för hela slanten. Filmen var riktigt spännande, om än lite små konstig. Men såvida man inte analyserar sönder den efteråt, (som jag såklart gör), så var den riktigt bra.

Här nedan följer några bilder som visar hur bra det gick för mig att plugga igår. Intresset var på topp.


Vem kan motstå det?

Nu har hela familjen Söderström varit och ätit middag. Vi brukar ofta göra saker tillsammans, men gå ut och äta är mycket ovanligt, såvida man inte räknar pizza och dylikt. Jag körde bilen upp till Norrtälje och det gick överlag bra, även om turen hem från Tobbe gick aningen bättre. Väl i Norrtälje skulle vi besluta oss för vart vi skulle äta och efter mycket om och men fick det bli kinamat. Vi beställde in "middag för 4" och fick in en hel massa mat, allt ifrån Vårrullar till fritterad kycklig och scampi och givetvis friterad banan med glass. Jag har nog aldrig varit så äckligt mätt som när vi promenerade där ifrån. Jag passade på att ratta hem bilen från Norrtälje och även hemvägen gick bra. 

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan och försöker samla ork nog för att försöka ge pluggandet ett nytt försök. Har planer på att få ihop några sidor i alla fall, även om jag inte tror att jag kommer lyckas. Nu är Tobbe på väg hit, ikväll ska vi äntligen se vår film från "Love film" så att vi kan skicka tillbaks den imorgon. Om jag inte minns fel ska vi se filmen "Them", en skräckfilm som fått bra recensioner. En kopp te skulle inte sitta fel till filmen. Men just nu var det alltså plugg.. Typiskt.

Vandra i ett regn

Pluggandet går åt helvete, orkar verkligen inte konsentrera mig. Som om inte detta vore elände nog känner jag mig sjuk. Mina bihålor är som vanligt helt upp fuckade, halsen lika så och dessutom känner jag mig febrig. Orkar inte göra någonting alls, typiskt.

Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns

Nu har det gått en jäkla massa dagar sedan jag senast skrev någonting här så jag tänkte skriva lite kort om höjpunkterna som veckan bjudit på.

Torsdagen bjöd på 5-kamp hemma hos Biggan. För dem som inte vet är Biggan en lärare på handel. Det var en mysig dag med fin fint väder och hamburgegrillning. När jag kom tillbaks till Norrtälje väntade på att Tobbe skulle sluta jobbet därefter spenderade vi en bra stund på Flygfyren för att inhandla mat till kvällen och helgen. Torsdagens middag bestod av hemgjord pizza, riktigt smaskigt

Fredagen vaknade jag och var dödstrött men var ändå så illa tvungen att masa mig ur sängen eftersom vi skulle ha UF-prov. Jag fattade noll av provet men lyckades ändå lämna in sisådär 10 sidor, dessvärre var allt bara skit. När skoldagen var avklarad åkte jag hem med älsk och såg fram emot en lugn kväll framför tvn. Så blev det dock inte. Efter några telefonsamtal visade det sig att vi skulle ut på krogen, så sagt och gjort. Vi startade på "G", stannade därefter till hemma hos min bror för kisspaus men generös som han var bjöd han givetvis på dricka och slutligen hamnade vi på Mobergs.

Lördagen inleddes med att vi sov fram till klockan halv två, vilket aldrig har hänt förut. Både jag och Tobbe avskyr att sova bort hela dagarna, vi brukar få ångest om vi sover längre än till elva. Hur som helst fördrev vi dagen med att promenera och spela kubb. Jag var som vanligt sämst på kubb och förlorade 3 gånger på raken trots att Tobbe kastade med vänstern. På kvällen grillade vi på balkongen och åt sedan en riktig mysmiddag. Efter maten tog sig Tobbe an disken därefter tog vi en dusch sedan blev det Eurovision för hela slanten.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Pappa kom och hämtade mig hemma hos Tobbe för någon timme sedan och jag övningskörde hela vägen hem. Senast jag övningskörde var för flera månader sedan men trots det gick det otippat nog bättre än någonsin idag. Jag lyckades till och med backa, vilket inte är min grej. Jag är fett stolt eftersom jag är sämst i världen på att köra bil egentligen.

Ikväll har pappa lovat att vi ska gå ut och äta eftersom det är morsdag. Men fram till dess ska jag nog ta mig i kragen och plugga lite.

One day I'll fly away

Just nu sitter jag hemma hos Tobbe och betraktar det sjukt dåliga vädret. Regnet verkligen öser ned utanför och jag är oerhört tacksam över att jag inte har någon som helst anledning att gå ut på hela dagen.  Bangade skolan idag och sov istället bort hela förmiddagen. Känner mig lite små dålig som inte orkade masa mig dit, men samtidigt vet jag att tisdagar inte brukar vara speciellt givande.

Igår var det som sagt min och Tobbes 2,5 års dag. Jag gjorde en smaskig köttfärspaj till middag, därefter såg vi på film och åt jordgubbar, en väldans massa jordgubbar. Jag hade stått för kvällens inköp så därför blev det två askar jordgubbar istället för en, och det var väldigt smart gjort av mig då varenda gubbe tog slut. När filmen var slut njöt vi av några avsnitt Vänner innan vi kröp till sängs. Vår dag var väldigt mysig, men det blir den kommande helgen som får stå för det ordentliga firandet.

Visst finns mirakel

Håll i hatten, jag sitter fortfarande i skolan och pluggar. Det är helt fantastiskt, jag trodde inte att det var möjligt för mig att plugga såhär länge i ett kör. Det är helt galet att min koncentration inte svikit mig totalt ännu. Inatt kommer jag med största sannolikhet sova väldigt gott, för förhoppningsvis kommer jag vara fruktansvärt nöjd över mig själv.
NICE

It's a beautiful day

Okey, just nu sitter jag i skolan och arbetar med mitt 100 poängsprojekt. Jag har precis påbörjat rapporten och det är nu precis en vecka kvar till detta elände ska redovisas. Jag känner mig extremt oseriös och har själv inte riktigt förstått vad mitt projekt går ut på, men det spelar förhoppningsvis inte så stor roll i slutändan. Under morgonen har jag tagit mig igenom ytterligare en lektion i Svenska C, den var lika givande som vanligt.

Idag firar jag och Tobbe två och ett halvt år tillsammans, det ska firas sådär lagom med smaskig hemlagad middag samt fruktsallad, eller något i den stilen. Den kommande helgen ska vi förhoppningsvis hitta på någonting mysigt för att fira lite extra, jag skulle inte banga på förslaget som innefattar massage och kurbad. Men man får väl se hur allting ligger till rent ekonomiskt. Fast, pengar borde inte vara något större problem just nu.

För det är så det är

Jag har blivit världssämst på att blogga. Jag har helt och fullt sagt upp kontakten med datorn hemma, använder nu bara skolans datorer och då är det för att försöka plugga. Efter studenten kanske jag blir någorlunda normal igen?

Hur som helst så har veckan som gått varit sjukt meningslös, bortsett tisdagens studentskiva som var riktigt, riktigt rolig. Jag och Tobbe kom in till Norrtälje redan vi halv åtta tiden. Vi drog hem till min käre bror och dumpade prylar sedan promenerade vi ned till "G". Vi slog oss ned på uteserveringen och fick efter en stund sällskap av Cassandra, Niklas, Ante och Tim. Starx efter tio började vi vandra upp mot Mobergs och längs v'gen mötte vi även upp Fredrik.

Väl på Mobergs var det till en början lite tunt på folk, men innan man visste ordet av hade det droppat in en himla massa människor. Jag sprang runt och pratade med människor och hällde även i mig ett x-antal Whit Russian. Det blev dans, spionage, skratt, sång och givetvis en jäkla massa rökpauser. Vid halv tre tyckte Tobbe att vi skulle börja gå hemmåt eftersom han skulle upp och jobba klockan halv sju dagen därpå. Efter lite gnäll från min sida sade vi tillslut hejdå till alla och promenerade hem till bror. Stort tack till sam-sam och sam-språk som fixade den fin fina festen!

På onsdagen vaknade jag och kände mig mer död än levande. Men trots mitt usla skicka hade jag bestämt mig för att gå till skolan. Tyvärr visade sig dagen bli totalt jävla meningslös så jag hade lika gärna kunnat stanna hemma. Kvällen spenderades hemma hos mig. Jag och Tobbe låg i soffan och tittade på en film som handlade om knarkare, jag tror den hette "Under Ytan". En svensk film med Persbrant och Johanna Sällström.

Torsdagen var totalt händelselös. Jag kom hem från skolan, slog mig ned i soffan och pluggade lite smått samtidigt som jag avnjöt ett par avsnitt Vänner. På kvällen åkte jag och älsk hem till honom där vi spenderade kvällen i soffan, tittandes på Lyxfällan och Efterlyst.

Idag hade jag från början tänkt åka till skolan för att vara med på några friskvårdspass, men jag lyckades försova mig. Istället har hela morgonen spenderats framför tvn och en väldans massa avsnitt Vänner. Ikväll/Eftermiddag bär det av in till stan. Jag och Tobbe ska möta Angie och kanske Robin(?) på Nivå, känns som att det kan bli en mycket mysig kväll.  


Vissa dagar är sjukt ovärda

Denna måndag har bestått utav: Plugg (relgion och samhällskunskap), Cassandra dejt, underklädesshopping, illamåeende, Kinamat och givetvis ett par avsnitt Vänner och mys med Tobbe.

Känner mig oerhört negativ idag, förhoppningsvis beror det på att jag sov fruktansvärt dåligt inatt. Låg mest och vred och vände på mig men lyckades ta mig fan aldrig somna. Hur som helst hoppas jag på att mitt humör är bättre imorgon. Livet blir så trist när man går runt och surar som jag gjort idag.

I had the time of my life

Okey, det är ta mig fan pinsamt vilken extremt sunkig och seg människa jag faktiskt är. Jag har inte lyckats med någon av de saker jag hoppats få gjorda denna kväll. Jag har inte städat, inte fixat mina risiga naglar, inte smort in mig och absolut inte pluggat. Det sjukaste av allt är att jag inte har den blekaste aning om vad sjutton jag fördrivit tiden med. Nåväl, så här blir det så gott som alltid för mig så varför ska jag bli förvånad denna gång?

Insåg precis att min lista över saker jag vill ha har blivit avsevärt kortare. Det jag vill ha just nu är en halterneck-bh, ett par vita tygskor, ett par kornblå pumps, en vit väska samt en jämnare hårfärg. Känns jätte konstigt att ha en så kort lista, jag brukar alltid ha minst ett tiotal saker som jag verkligen vill ha. Tyvärr är projektet jämn hårfärg inte speciellt lätt att fixa, inte på egen hand. Och att besöka frissan igen känns lite extremt. För min ekonomi alltså.

Imorgon är det måndag och skola igen, det suger. Har Svenska C på morgonen och ska hålla ett politiskt tal. Har dock inte den blekaste aning om vad sjutton jag ska säga. Så allt är väl som vanligt. Herregud vad jag borde rycka upp mig. Usch, usch, usch vilken lat och oseriös människa jag är. Inte bra, inte bra.

Nej, dags att krypa till sängs och avnjuta några avsnitt Vänner. Räknar med att mina kära boyfriend är här om max en halvtimme, så det är lika bra att värma upp sängen. By the way så firar jag och Tobbe två och ett halvt år nästa måndag. Har inte den blekaste aning om vad vi ska hitta på, men det löser sig nog. Eftersom måndagar är så värdelösa så ser jag hellre att vi hittar på någonting helgen därpå, den 24-25. Två och ett halvt år är fan sjukt länge. Undrar vart tiden tar vägen.

Twisting the night away

Nu har det gått en jävla massa dagar sedan jag skrev någonting här. Mycket har hänt, och just därför orkar jag inte berätta om allt. Jag nöjer mig med att skriva små korta sammanfattningar om allt viktigt som hänt.

Valborgsmässoafton: Spenderades hemma hos älsk tillsammans med Amanda, Niklas, Carro, Linus och Jessi. Vi grillade, tittade på brasa, drack en massa och hade det väldigt mysigt.

Fredagen den 2/5: Krök hemma hos mig. Jag, Tobbe, Niklas, Carro, Linus och Jessi drack mängder av alkohol, Fredrik däremot höll sig för ovanlighetensskull nykter. Det blev fylledans, mosbricka, Tallang, fyllebak och en himla massa mer tok. En sjukt spårad kväll, då både jag och älsk var oanständigt fulla.

Tisdagen den 6/5: Min födelsedag. Morgonen inleddes med en mysfika på stan i sällskap av Cassandra. Vi delade på en morotskaka och en blåbärsmuffin. På eftermiddagen tog jag mod till mig och gick och klippte håret. Över en decimeter blev jag av med, vilket känns lite trist. Men herregud så härligt det är att kunna borsta igenom håret utan att behöva slita av en massa tovor.

I present fick jag bland annat en cykelkorg, en myspysig morgonrock, doftljus, Vänner säsong 3+4 och en del annat skoj.

Fredagen den 9/5: Kvällen spenderades i Riala där jag och Tobbe tittade på när A-laget spelade match mot Hallstavik. Det var en supermysig kväll, bortsett myggorna. Efter fotbollen tittade vi på Beck, sedan var det läggdags.

Lördagen den 10/5: Hela lördagen spenderades vid Largen där jag och Tobbe hade picknick. Vi hade med oss en korg som var fylld med kycklingbaguetter, vindruvor, jordgubbar, melon, vin och champange. Det var en helt underbar dag, vi njöt av det vackra vädret, den fina utsikten och varandras sällskap.

Right now: Sitter hemma, helt solo. Har fördrivit lite tid med att kolla på några avsnitt Vänner. Tobbe är hemma hos sig och spelar tv-spel med Niklas, men förhoppningsvis kommer han hit senare ikväll. Planerna för kvällen är att eventuellt städa upp lite på mitt rum, fixa naglarna samt smörja in min torra och lätt solbrända hud.  

Det som gäller för den kommande veckan är först och främst tisdagens studentskiva med tema glitter och glamour. I övrigt är det inte mycket inplanerat. Ska försöka ta mig i kragen och plugga lite, har som mål att börja med den fördömda rapproten i Friskvård. På fredag har jag och Tobbe bokat en date med Angie på Nivå, när ekonomin tryter finns det inte något bättre ställe. Avslutningsvis blir det sista kvällen på Teatern på lördag.


Bilder från Lördagens picknick.



image318




RSS 2.0