The best is yet to come

Just nu: Jag sitter hemma och njuter av att bara göra ingenting. Tobbe och pappa sitter och tittar på fotboll så jag passar på att vara lite för mig själv. Än så länge har denna vecka inte bjudit på någonting speciellt, bara det gamla vanliga. För mycket jobb och för lite tid över till allt annat. Just nu känns det som att jag håller på att bli sjuk, men jag hoppas verkligen att det inte är så eftersom jag inte har någon som helst möjlighet att vara hemma ifrån jobbet. Hur som helst så har jag lyckats klämma in lite bilkörning med pappa idag, vilket kändes nice. Jag blir alltid lite extra nöjd när jag lycka hinna med någonting vettigt förutom att jobba.

Övrigt: Har nu bara 7 dagar kvar på mitt sketna jobb, därefter är jag arbetslös. Känns skönt och jobbigt. Tanken på att vara arbetslös känns sjukt seg eftersom jag jobbat hela tiden sedan studenten. Har varit ledig typ tre veckor sammanlagt, så kommer kännas väldigt konstigt att ha så mycket dötid. Men jag måste dock erkänna att det ska bli jäkligt skönt att slippa mitt nuvarande jobb, det är så galet ostimulernade så det är sjukt. Har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv som jag haft de tre senaste veckorna. Dock blir det jävligt nice när lönen kommer in på kontot.

Annat som är värt att nämna är väl att Tobbes födelsedag närmar sig med stormsteg. Jag har nu full kontroll på hans present och kan därför ägna all tid åt att planera inför festen. Jag är en riktig fixare som bara älskar att få pyssla och fixa iordning inför saker. Jag har äntligen bestämt mig för vilken sorts tårta vi ska ha samt vilken mat som ska serveras. Herregud vilka framsteg. Tobbe är helt uppslukad av baren som han byggt och jag måste erkänna att jag förstår honom, för satan vad fint han har gjort. Jag är väldigt stolt över min händige pojkvän må jag säga.





Vackra vintern närmar sig med stormsteg.
Snart Bjurs igen.

Ren och skär lycka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0